ANKARA / YENİMAHALLE - Emin Sağlamer İlkokulu

Nis

Ankara İl MEM tarafından organize edilen ´´ Öyküleriyle Türkülerimiz´´ yarışmasını Yenimahalle İlçesini okulumuz 4K sınıfı öğrencileri Hamza Bera ÖZER ve Burak KURT temsil etti. ‘’Öyküleriyle Türkülerimiz’’  yarışması İl finali Mamak Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Kongre Merkezinde gerçekleşti.

Nis

ANKARA BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN MEHTER TAKIMI OKULUMUZDA MÜZİK ZİYAFETİ VERDİ

Mrt

Türkülerimiz Öykülerimiz Yarışmasında Yenimahalle 1. olduk. İlçemizi il genelinde temsil etme hakkını kazandık.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ PROGRAMI

Mrt

Okulumuz 2 I sınıfı öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterimi için öncelikle Sınıf Öğretmeni Hülya ULUPINAR´a, öğrenci ve velilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Atasözleri ve Deyimler Yarışmasında Bölge 1. si olduk. İlçe elemelerinde 3. olduk.

Mrt

Şiir Şöleni Yarışmasında Okulumuzu Temsil Eden 4 K Sınıfı Yenimahallede 4. oldu.

Yarışan Öğrencimiz: Miray ALTIOK

Okulumuzda Çenakkale Şehitleri Anma Töreni Yapıldı

Haz

Çeşitli oyun platformları ve etkinliklerle düzenlenen bahar şenliğinde öğrencilerimiz gönüllerince eğlendiler, tüm yılın yorgunluğunu attılar.

May

23 Nisan okulumuzda günün anlam ve önemine yakışır bir şekilde çeşitli etkinliklerle çoşkuyla kutlandı.